Editare Academica

Editarea noastră academică oferă mai mult decât corectură.
Optimizăm ortografia și stilul, dar luăm în considerare și argumentarea, structura, cotațiile și prezentarea rezultatelor. 100% reușit din punct de vedere lingvistic și științific: aceasta este impresia pe care cititorul sau examinatorul ar trebui să o aibă despre munca ta, acesta este scopul nostru.

Redactam si corectăm pentru dvs. meticulos și temeinic. După revizuirea noastră, vă predați munca cu sentimentul bun că totul este corect.

Sprijinim studenții, masteranzii, doctoranzii și oamenii de știință cu teze sau lucrări de cercetare. Echipa noastră include peste 100 de specialiști dintr-o mare varietate de domenii. Cei mai mulți dintre ei au fost sau sunt activi ca lectori la universități și colegii tehnice. Există, de asemenea, profesori cu experiență în domeniul care lucrează pentru editori specialiști științifici consacrați.

Nimeni nu este perfect. Fiți în siguranță și solicitați corectarea textului / lucrarii dvs., în care ați investit mult timp și efort, de către un editor / redactor cu experiență. În plus față de optimizarea ortografiei și stilului, redactorul / editorul științific vă poate oferi, de asemenea, feedback cu privire la științificitate și poate dezvălui punctele slabe, de exemplu în aspectele formale.

Formatăm lucrări științifice de licenta. Un cuprins vizual atrăgător și un aspect atractiv al paginii îl fac pe autor să pară mai competent. Formatarea noastră se bazează pe specificațiile dvs. și pe specificațiile universității dvs. Rezultatul este un document atrăgător din punct de vedere vizual, un aspect pentru textul dvs. care pune lucrarea dvs. în lumina potrivită.

Baza editării noastre este:

  • ortografie
  • punctuaţie
  • gramatică
  • stil de scriere
  • Înțelegere

De asemenea, verificăm nivelul științific

  • Concluzia și rigoarea argumentului dvs.
  • Știință, structură, citare
  • Cerințe tehnice, prezentarea rezultatelor
  • Scriem comentarii legate de conținutul tehnic și descoperim punctele slabe

Editarea noastră academică oferă mai multe

Desigur, ortografia și punctuația sunt de o mare importanță pentru lucrarea de licență de succes. Corectarea noastră face un pas mai departe: vă corectăm lucrarea de licență în același mod în care vor face examinatorii dvs. mai târziu. Pentru nota dvs., conținutul, structura și rezultatele clar formulate sunt cel puțin la fel de importante ca ortografia – acest lucru este valabil și pentru editorii noștri.